Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką postać wybrać, gdzie expić?

TheBall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym rozpocząc swoją przygode z grą Rappelz i właśnie z tego powodu mam kilka pytań:

1.Gram pierwszy raz więc jaka postać będzie dla mnie najlepsza???

2.Co po kolei mam robić w grze(eq,exp,pety)???

3.Co jeszcze powinnienem wiedzieć???

Opublikowano

1.Każda postać jest dobra !!!!!!!! :P

2.Exp zbieraj wszystko co wypadnie dołącz do jakiejś w miare dobrej gildi (żeby pomogli w misjach itp)

3.tak jak kolega wyrzej wszystkiego sie nauczysz w grze a jak czegoś nie wiesz to zapytaj w gildi albo na ogólnym :D

osłabili moby w arid co znaczy że możesz śmiało zaczynać (nawet grac sam )

Opublikowano

1. Zależy co wolisz....

Wojownik - dmg : Assassin (asura), tank : Rycerz (deva), dmg + 'la tank : Mistrz Walk (gaia)

Łowca - Łucznik (gaia)

Mag - dmg : Mag Chaosu (asura) lub Kapelan (deva, połączenie healer i dmg), PvP : Czarnoksiężnik (asura), głównie leczenie : Kapłan (deva posiada skille atakujące)

A Peciarze..... Największy dmg ma Evoker, następnie mag bitewny i opiekun zwierząt (chociaż 2'ga i 3'cia ma dłuży dual summon ale Evoker sam z siebie zadaje naj dmg)

Są również inne profesje ale wg mnie te są najlepsze więcej info znajdziesz na wiki:

http://pl.rappelz.wikia.com/wiki/Rasy_i_Profesje

O ile pamiętam dungi są teraz łatwiejsze niż dawniej więc zarazem poproś ludzi z master class o buffy (Nemesis, Egzorcysta, Elementalista, Arcydruid i Władca Bestii)

Dzięki nim spokojnie możesz solować dungi : grobowiec Arid, oraz opuszczoną kopalnie LM 1 i 2 bez zwierzaka (ew jakiś healer z Twoim lvl'em)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...